مرغ ترش با دانه انار

مرغ ترش با دانه انار

مواد لازم

۱ عدد فیله ران

۲۰ عدد گردو

۱ عدد انار متوسط دانه شیرین

۴ قاشق غ رب انار

نمک و فلفل سیاه زردچوبه مقدار لازم

روغن سبوس برنج زرین تالیا  به مقدار لازم

۲ لیوان آب

۱ عدد پیاز متوسط

مراحل تهیه

  • ابتدا پیاز را در روغن سبوس برنج زرین تالیا تفت میدهیم تا سبک شود

 

  • بعد از اینکه پیازها را سرخ کردیم و سبک شد. سپس ادویه های گفته شده را میریزیم.

 

  • دراین مرحله مرغ ها را به پیاز اضافه میکنیم و تفت میدهیم

 

  • سپس رب انار را اضافی میکنیم تا بوی خامی آن برود.

 

  • بعدگردوی چرخ شده را اضافه میکنیم و بعد دو لیوان پر آب اضافه کرده و در قابلمه را میگذاریم تا ۱.۳۰ ساعت جابیفتد

 

  • درمرحله ی آخر نمک و در صورت تمایل شکر را اضافه میکنیم و یک ربع به آن مهلت میدهیم و بعد آماده سرو است.

 

  • نوش جان

اشتراك گذاری نوشته