مریم گلی با قارچ، سیب زمینی و سبزیجات
برای تهیه غذای مریم گلی با قارچ، سیب زمینی و سبزیجات، ابتدا سیب زمینی و سبزیجات را خرد کرده و با قارچ و مریم گلی تفت میدهیم. سپس میتوان این مخلوط را به تنهایی سرو کرد یا با مرغ، برنج، یا پاستا همراه کرد.
مواد لازم:
سیب زمینی: ۲ عدد متوسط
قارچ: ۲۵۰ گرم
پیاز: ۱ عدد متوسط
سیر: ۲ حبه
سبزیجات معطر (جعفری، گشنیز، ریحان): به مقدار لازم
برگ مریم گلی: چند برگ تازه یا ۱ قاشق چایخوری خشک
روغن سبوس برنج زرین تالیا: به مقدار لازم
نمک و فلفل: به مقدار لازم
طرز تهیه:
- آماده سازی:
سیب زمینی ها را نگینی خرد کرده و آبپز کنید تا نیم پز شوند. قارچ ها را اسلایس کنید و پیاز را نگینی خرد کنید. سیر را نیز ریز خرد کنید. سبزیجات معطر را نیز خرد کنید.
- تفت دادن:
در یک ماهیتابه، روغن سبوس برنج زرین تالیا بریزید و پیاز را تفت دهید تا نرم شود. سپس سیر را اضافه کنید و کمی تفت دهید. قارچ ها را اضافه کنید و تفت دهید تا آب آنها کشیده شود. سیب زمینی های نیم پز را اضافه کنید و کمی تفت دهید.
- اضافه کردن مریم گلی و سبزیجات:
برگ های مریم گلی را اضافه کنید. سپس سبزیجات معطر خرد شده را اضافه کنید و کمی تفت دهید.
- طعم دار کردن:
نمک و فلفل را به میزان دلخواه اضافه کنید.
- سرو:
غذا را به تنهایی یا همراه با مرغ، برنج، ماکارونی یا پاستا سرو کنید. برای تزئین می توانید از برگ های تازه سبزیجات استفاده کنید.