مریم گلی با قارچ، سیب زمینی و سبزیجات

برای تهیه غذای مریم گلی با قارچ، سیب زمینی و سبزیجات، ابتدا سیب زمینی و سبزیجات را خرد کرده و با قارچ و مریم گلی تفت می‌دهیم. سپس می‌توان این مخلوط را به تنهایی سرو کرد یا با مرغ، برنج، یا پاستا همراه کرد.

مواد لازم:

سیب زمینی: ۲ عدد متوسط

قارچ: ۲۵۰ گرم

پیاز: ۱ عدد متوسط

سیر: ۲ حبه

سبزیجات معطر (جعفری، گشنیز، ریحان): به مقدار لازم

برگ مریم گلی: چند برگ تازه یا ۱ قاشق چایخوری خشک

روغن سبوس برنج زرین تالیا: به مقدار لازم

نمک و فلفل: به مقدار لازم

طرز تهیه:

  1. آماده سازی:

سیب زمینی ها را نگینی خرد کرده و آبپز کنید تا نیم پز شوند. قارچ ها را اسلایس کنید و پیاز را نگینی خرد کنید. سیر را نیز ریز خرد کنید. سبزیجات معطر را نیز خرد کنید.

  1. تفت دادن:

در یک ماهیتابه، روغن سبوس برنج زرین تالیا بریزید و پیاز را تفت دهید تا نرم شود. سپس سیر را اضافه کنید و کمی تفت دهید. قارچ ها را اضافه کنید و تفت دهید تا آب آنها کشیده شود. سیب زمینی های نیم پز را اضافه کنید و کمی تفت دهید.

  1. اضافه کردن مریم گلی و سبزیجات:

برگ های مریم گلی را اضافه کنید. سپس سبزیجات معطر خرد شده را اضافه کنید و کمی تفت دهید.

  1. طعم دار کردن:

نمک و فلفل را به میزان دلخواه اضافه کنید.

  1. سرو:

غذا را به تنهایی یا همراه با مرغ، برنج، ماکارونی یا پاستا سرو کنید. برای تزئین می توانید از برگ های تازه سبزیجات استفاده کنید.

اشتراك گذاری نوشته