پاستا فارفاله با کوفته وگان و سس گوجه

پاستا فارفاله با کوفته وگان و سس گوجه

مواد لازم

۳ نفر

۲۰۰ گرم پاستا پاپیونی (پروانه ای)

۱۰۰ گرم فیله مرغ

۲ عدد پیاز

۲ حبه سیر

۱ قاشق غذا خوری جعفری خرد شده

۱ عدد فلفل دلمه ای

نصف لیوان پوره گوجه فرنگی

۱ قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی

۱ قاشق غذا خوری سس کچاپ

۱ قاشق چایخوری زردچوبه

۱ قاشق چایخوری کاری

نصف قاشق چایخوری پودر آویشن

نمک و فلفل به مقدار لازم

روغن سبوس برنج زرین تالیا به مقدار لازم

مراحل تهیه :

  • فیله مرغ را خوب بشویید

(میتوانید به جای فیله مرغ از لپه ، عدس و یا دال عدس استفاده کنید)

حالا پیاز ها رو رنده کنید و آب پیاز رو کاملا بگیرید

فیله مرغ و نصف پیاز رنده شده، بعلاوه ی ۱ حبه سیر، جعفری خرد شده، نصف فلفل دلمه ای، نصف قاشق چایخوری پودر زردچوبه و نصف قاشق چایخوری پودر کاری و به مقدار دلخواه نمک رو داخل یک غذا ساز یا میکسر بریزید و مخلوط کنید تا کاملا مخلوط و له شوند

 

  • از مخلوطِ فیله مرغ به اندازه ۱ فندق یا گردوی کوچک بردارید و داخل دستتون به صورت گرد و کروی در بیاورید و داخل روغن سبوس برنج زرین تالیا سرخ کنید تا منسجم بشوند. بعد از روغن خارج کنید و کنار بگذارید.

 

  • داخل یک تابه ۳ قاشق روغن سبوس برنج بریزید و بقیه پیازهای رنده شده رو به روغن سبوس برنج اضافه کنید و کمی تفت بدهید تا مقداری طلایی شوند حالا ۱ حبه سیر باقیمانده رو خرد یا پوره کنید و به پیازها اضافه کنید و تفت دهید در صورت تمایل میتونید در این مرحله بقیه فلفل دلمه ای رو هم خرد کنید و به تابه اضافه کنید تا سس پاستای شما خوش طعم و خوش عطر تر بشه

 

  • حالا رب گوجه فرنگی رو به مواد تابه اضافه کنید و کمی سرخ کنید؛

پودر زردچوبه و کاری اضافه کنید و کمی ادویه ها رو بگذارید تفت بخوره

بعد از اینکه بوی خامی رب از بین رفت پوره گوجه فرنگی ها رو به سس اضافه کنید و اجازه بدهید سس پاستا بجوشه و تغییر رنگ بده.

(من موقع درست کردن سس حس کردم سس خیلی غلیظ شده برای همین حدود یک استکان از آب پاستایی که برای من اون موقع در حال جوش بود به سس اضافه کردم)

 

  • در این مرحله میتوانید ۱ قاشق غذاخوری کچاپ هم به سس پاستا اضافه کنید (این بستگی به خودتون داره)

بعد از اینکه سس کاملا جا افتاد نمک و فلفل سس رو اندازه کنید و کوفته های وگان رو که با فیله مرغ درست کردیم داخل سس اضافه کنید و ظرف رو از روی حرارت بردارید

 

  • پاستا ها رو داخل آب و نمک بپزید و آبکش کنید و در ظرف سرو بریزید و سس پاستا تون رو اضافه کنید وکمی پودر آویشن روی غذا بپاشید و نوش جان کنید. 😋

نکته : کوفته ها قبل از اضافه شدن به سس کمی سفت هستند اما نباید ازشون غافل بشید چون میتونند هر لحظه در سس نرم بشوند و از هم بپاشند پس جوری زمان سرو رو تنظیم کنید که کوفته ها طولانی مدت داخل سس نمانند.

اشتراك گذاری نوشته