مرغ ترش با دانه انار
مرغ ترش با دانه انار
مواد لازم
۱ عدد فیله ران
۲۰ عدد گردو
۱ عدد انار متوسط دانه شیرین
۴ قاشق غ رب انار
نمک و فلفل سیاه زردچوبه مقدار لازم
روغن سبوس برنج زرین تالیا به مقدار لازم
۲ لیوان آب
۱ عدد پیاز متوسط
مراحل تهیه
- ابتدا پیاز را در روغن سبوس برنج زرین تالیا تفت میدهیم تا سبک شود
- بعد از اینکه پیازها را سرخ کردیم و سبک شد. سپس ادویه های گفته شده را میریزیم.
- دراین مرحله مرغ ها را به پیاز اضافه میکنیم و تفت میدهیم
- سپس رب انار را اضافی میکنیم تا بوی خامی آن برود.
- بعدگردوی چرخ شده را اضافه میکنیم و بعد دو لیوان پر آب اضافه کرده و در قابلمه را میگذاریم تا ۱.۳۰ ساعت جابیفتد
- درمرحله ی آخر نمک و در صورت تمایل شکر را اضافه میکنیم و یک ربع به آن مهلت میدهیم و بعد آماده سرو است.
- نوش جان



