خواص میوه سافو (Safou)

سافو (Safou) میوه‌ای باریک و کوچک است. پوسته بیرونی آن به رنگ آبی تیره یا بنفش براق است. پوست نازکی دارد و گوشته‌ی آن به رنگ سبز کمرنگ تا روشن است. این میوه عجیب چرب است و یک هسته‌ی بزرگ در مرکز آن وجود دارد.

طعم میوه سافو

میوه سافو در صورتیکه تازه مصرف شود، دارای طعم ترش و گوشته‌ی ژله مانندی دارد. عطر و بوی آن نیز چیزی شبیه به مرکبات به همراه رایحه‌ی روغن سقز است.

طرز مصرف سافو

اگر چه مصرف خام میوه‌ی سافو  مشکلی ندارد ولی بخاطر اینکه میوه‌ای چرب است اگر پخته شود، طعم لذیذتری پیدا می‌کند. معمولا سافو را در آب نمک می‌جوشانند و به عنوان طعم دهنده به کباب اضافه می‌کنند. سافوی پخته شده گوشته‌ای نرم و لطیف دارد.

منبع : سان میوه

اشتراك گذاری نوشته

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *