خواص خارگیل

خارگیل گیاهی است که نام آن به لاتین دورین (Durain) می باشد.شکل این میوه گرد و گاهی کشیده است.پوست آن پوشیده از خار و سبز مایل به قهوه ای است و رنگ میوه آن زرد کم رنگ است.خارگیل منبع غنی فسفر و دارای بویی خاص است.

این گیاه بومی تایلند، مالزی، فیلیپین، اندونزی، برونئی و ویتنام است.به نوشته سایت «ehow»، این میوه خاصیت انرژی زا دارد و غنی از ویتامین ها و مواد معدنی است.

این میوه تصفیه کننده خون است.با ریشه و برگ های آن داروی مخصوص برای درمان تب و یرقان تهیه میشود.جوشانده تهیه شده از برگ و میوه آن برای درمان ورم و بیماری های پوستی استفاده می شود.میزان بالای تریپتوفان (tryptophan) نوعی اسید آمینه موجود در این میوه، اضطراب، افسردگی و بی خوابی را از بین می برد.این میوه کاهش دهنده موثر کلسترول است.پروتئین فراوان موجود در آن، به رشد عضلات کمک می کند.این میوه که منبع عالی ویتامین c است بدن را در مقابل عفونت ها مقاوم می سازد و رادیکال های آزاد و مضر را از بین می برد.فولات موجود در آن به تولید گلبول های قرمز کمک می کند.

خارگیل که منبع غنی منگنز است، در تنظیم میزان قند خون موثر است.این گیاه به افزایش اشتها کمک می کند.این میوه که سرشار از مواد مغذی و انرژی زا است برای سلامت گلبول های سفید مفید است.فیبر فراوان موجود دراین میوه مانع یبوست می شود.پتاسیم موجود در آن برای استخوان ها مفید است.اگر از میگرن رنج می برید، خوردن این میوه می تواند سر درد شما را تسکین دهد.ریبوفلاوین (نوعی ویتامین B) موجود در آن برای درمان میگرن بسیار مفید است.

منبع : آکاایران

 

اشتراك گذاری نوشته

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *