مرغ با سس لیمو و سیر
به دنبال یک غذای خانگی خوشمزه و در عین حال ساده هستید؟ مرغ و سیب زمینی با طعم لیمو و سیر، ترکیبی بینظیر از طعمهاست که هر کسی را شیفته خود میکند. این غذا نه تنها بسیار خوشمزه است، بلکه آمادهسازی آن نیز بسیار آسان است و میتوانید در کمترین زمان آن را روی میز خود داشته باشید. در ادامه، طرز تهیه این غذای خوشمزه را به شما آموزش میدهیم.
مواد لازم
مرغ ۱۲۰۰ گرمی ( میتوانید فقط از ران استفاده کنید)
سیب زمینی ۵۰۰ گرم ( کمتر یا بیشترش بستگی به خودتون داره)
لیمو ترش ۲ عدد بزرگ( اگر ترشی دوست دارین میتونید بیشتر بریزید )
روغن سبوس برنج زرین تالیا
سیر ۶ الی ۸ حبه
گشنیز ساطوری شده ( نصف پیمانه)
نمک، فلفل سیاه، اورگانو
آمادهسازی سیب زمینی
سیب زمینیها را آبپز کنید تا کمی نرم شوند، سپس آبکش کنید. این کار باعث میشود سیب زمینیها در فر ترد و کرانچی شوند.
مخلوط کردن مواد
آب لیمو ترش، گشنیز و روغن سبوس برنج را در یک کاسه با هم مخلوط کنید.
سیر، ارگانو، نمک و فلفل سیاه را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
تکههای مرغ را به مواد اضافه کرده و خوب هم بزنید تا به طور کامل به سس آغشته شوند. سپس به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا مزهها به خورد هم بروند.
سیب زمینیهای آبپز را به مرغ اضافه کرده و مخلوط کنید.
پخت در فر
فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد از قبل گرم کنید.
مواد را در یک سینی فر قرار دهید. بهتر است از سینیهای تفلون یا پیرکس استفاده کنید.
سینی را به مدت ۱ تا ۱.۵ ساعت در فر قرار دهید تا مرغ کاملا پخته و طلایی شود. هر نیم ساعت یکبار سیب زمینیها را زیر و رو کنید تا یکدست سرخ شوند.
نکات مهم
مرغ را با پوست بپزید تا در هنگام پخت خشک نشود.
میتوانید مقداری از سس لیمویی را جدا کرده و پس از پخت مرغ، روی آن بریزید.
مدت زمان پخت به اندازه تکههای مرغ و قدرت فر بستگی دارد.
نتیجه
مرغ و سیب زمینی با طعم لیمو و سیر، یک غذای کامل و خوشمزه است که میتوانید آن را به عنوان ناهار یا شام سرو کنید. این غذا سرشار از پروتئین، فیبر و ویتامینها است و میتواند یک وعده غذایی سالم برای خانواده شما باشد.