فاهیتا مرغ

مواد لازم

۲ نفر

۱ عدد سینه مرغ

۱/۳ فلفل دلمه رنگی سبز و ۱/۳ قرمز و ۱/۳ فلفل دلمه زرد

نمک.فلفل سیاه پودر سیر.پودر پیاز. پاپریکا

۱ عدد پیاز بزرگ

۱ ق غ روغن سبوس برنج زرین تالیا

نصف پیمانه ذرت

چند برگ کاهو

مراحل تهیه :

  • سینه ی مرغ را بصورت نوارای یک در سه سانت برش بزنید. روغن سبوس برنج زرین تالیا، فلفل، نمک، پودر سیر، پودر پیاز و پودر پاپریکا رو خوب با هم مخلوط کنید و یا هر ادویه دلخواهی که دوست داشتین (من روغن سبوس برنج زرین تالیا فلفل سیاه زردچوبه ادویه مرغ و آویشن و کاری زدم) تیکه های مرغ را بهش اضافه کنید و حسابی هم بزنید و نیم ساعت تا یک ساعت زمان بدید.
  • یک پیاز درشت رو بصورت رشته های باریک خرد و با روغن سبوس برنج زرین تالیا تفت بدین تا شیشه ای بشه. از هر فلفل دلمه ی رنگی یک سومش رو نواری خرد کنید و به پیاز سرخ شده تون اضافه ش کنید و هم بزنید. من ذرت هم اضافه کردم

 

  • بعد از چند دقیقه که سرخ شد درب تابه را ببندید که خوب بپزه و فلفلا نرم بشن

 

  • بعد از اینکه مرغ ها خوب مزه دار شدن بدون اضافه کردن روغن بریزید داخل تابه و شعله را اولش زیاد کنید که مبادا آب بندازه. یه طرفش که سرخ شد برشون گردونید طرف دیگر مرغ ها هم سرخ بشه. بعد شعله را کم کنید و زمان بدید که بپزه.

 

  • سپس داخل بشقاب بهمراه کاهو ، گوجه فرنگی و پیاز و …. قراردهید .

اشتراك گذاری نوشته