سوپ پاستا و نخودفرنگی

سوپ پاستا و نخودفرنگی

روش تهیه سوپ پاستا و نخودفرنگی خوشمزه و عالی

پاستا کاربردهای بسیار در آشپزی دارد و ما در این آموزش از آن برای درست کردن سوپ استفاده می کنیم که در کنار آن نخود هم بکار رفته است. طرز تهیه سوپ پاستا و نخود خیلی راحت و خوشمزه است و با مواد کم خرجی درست می شود. در ادامه دستور پخت این سوپ خوشمزه را آموزش می دهیم. با ما همراه باشید.

 

مواد لازم:

 

روغن سبوس برنج زرین تالیا ۳ قاشق غذاخوری

ساقه کرفس ریز خرد شده ۲ عدد متوسط

هویج ریز خرد شده ۱عدد

پیاز ریز خرد شده ۱ عدد

عصاره سبزیجات ۶ فنجان

نخودفرنگی پخته (کنسرو نخود فرنگی)  ۴۰۰ گرم

ماکارونی فرمی ۲۰۰ گرم

نمک و فلفل سیاه به میزان دلخواه

جعفری خرد شده ۲ قاشق غذاخوری

پنیر پارمزان کمی برای تزیین

 

طرز تهیه:

۱-قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و روغن سبوس برنج زرین تالیا را داخل آن بریزید. پس از آنکه روغن سبوس کمی داغ شد پیاز، کرفس و هویج خرد شده را داخل قابلمه بریزید. سبزیجات را حدود ۸ الی ۱۰ دقیقه تفت دهید تا نرم شوند.

 

۲-عصاره سبزیجات و نخودفرنگی پخته را اضافه کنید و اجازه دهید سوپ به مدت ۱۰ دقیقه بپزد. سپس نخود فرنگی ها را اضافه می کنیم.

 

۳-پاستا را به سوپ اضافه کنید و حدود ۱۰ الی ۱۵ دقیقه بپزید تا پاستا به اصطلاح آل دنته شود. سوپ پاستا و نخودفرنگی را به میزان دلخواه با نمک و فلفل سیاه مزه دار کنید. جعفری خرد شده را اضافه کنید و بعد از چند دقیقه قابلمه سوپ را از روی حرارت بردارید. سوپ پاستا و نخود را در ظرف مناسب بکشید و با پنیر پارمزان تزیین و سرو کنید.

 

 

نکته:

۱-برای راحتی کار می توانید از کنسرو نخود استفاده کنید یا آنکه خودتان از قبل نخود را بپزید. عصاره سبزیجات برای طعم بهتر سوپ است و می توانید آن را از قبل تهیه کنید و در فریزر نگهداری کنید، در غیر اینصورت می توانید از قرص سوپ (عصاره سبزیجات آماده) که در بازار موجود است استفاده کنید.

 

۲-آل دنته، اصطلاحی است که در زبان ایتالیایی برای پختن پاستا، سبزیجات، برنج یا حبوبات به کار میرود. این اصطلاح به این معناست که غذا نباید بیش از اندازه پخته شود و باید هنگام گذاشتن بین دندان ها کمی سفت باشد.

اشتراك گذاری نوشته