املت سیب زمینی

طرز تهیه املت سیب زمینی

مواد لازم :

مواد لازم برای ۳ نفر

سیب زمینی          ۲ عدد متوسط

تخم مرغ  ۳ عدد

پیاز        ۲ عدد

گوجه      ۴ عدد متوسط

نمک و پودر سیر   به میزان لازم

مرزه خشک          ۱ قاشق غذاخوری

زرد چوبه و فلفل    به میزان لازم

روغن سبوس برنج زرین تالیا             به میزان لازم

طرز تهیه املت سیب زمینی خانگی:

مرحله اول( آماده سازی مواد اولیه)

ابتدا پیاز ها را به صورت نگینی خرد می کنیم و کنار می گذاریم.

سیب زمینی ها را شسته و پوست آنها را می گیریم و به صورت درشت رنده می کنیم و سپس آن را شسته تا نشاسته آن خارج شود و سپس آب آن را می گیریم و کنار می گذاریم.

گوجه ها را به صورت حلقه ای خرد می  کنیم و کنار می گذاریم.

تخم مرغ ها را شکسته و به همراه یک قاشق مرزه و مقداری نمک مخلوط کنید و کنار بگذارید.

مرحله دوم

درون تابه ای مقداری روغن سبوس برنج زرین تالیا ریخته و روی شعله قرار می دهیم و پیاز های خرد شده را اضافه می کنیم و سپس مقداری زرد چوبه و نمک را اضافه کرده و مقداری تفت می دهیم تا سبک تر شود و وقتی کمی طلایی شد آن را خارج کرده و کنار می گذاریم.

مرحله سوم

سپس درون همان تابه ای که پیاز ها را تفت دادیم سیب زمینی های رنده شده را اضافه می کنیم تا به خوبی سرخ شود و وقتی به خوبی سرخ شد پیاز های سرخ شده را اضافه می کنیم و مقداری با سیب زمینی تفت می دهیم تا به خوبی مخلوط شوند و سپس آنها را کنار می گذاریم.

 

مرحله چهارم

اگز نیاز بود دوباره مقداری روغن سبوس برنج زرین تالیا درون تابه اضافه می کنیم و اگر روغن سبوس برنج به اندازه بود نیاز به اضافه کردن روغن نیست و سپس گوجه هایی که حلقه ای خرد شده بود را اضافه می کنیم و مقداری نمک، فلفل و پودر سیر را اضافه می کنیم و وقتی به خوبی سرخ شد روی هر کدام از گوجه ها مقداری از مخلوط سیب زمینی و پیاز را می گذاریم و گوجه ها را طوری درون تابه می چینیم که مقداری فضای خالی بین آنها باشد .

 

مرحله پنجم

سپس تخم مرغ مخلوط شده را اضافه می کنیم و منتظر می مانیم تا تخم مرغ بپزد و املت سیب زمینی ما آماده شود.

اشتراك گذاری نوشته