پاستا با گوشت قلقلی

پاستا با گوشت قلقلی

مواد لازم برای پاستا با گوشت قلقلی :

پاستا شکلی :۳۰۰گرم

گوشت چرخ کرده :۲۵۰گرم

هویج خلالی شده :۱عدد

پیاز :۱ عدد درشت

جعفری خرد شده:به مقدار لازم

آرد :۱ قاشق غذاخوری

کره :۱ قاشق چایخوری

شیر :۱/۲ لیوان

رب گوجه فرنگی :یک قاشق غذاخوری

روغن زیتون زرین تالیا :۲ قاشق چایخوری

روغن سبوس برنج زرین تالیا به مقدار لازم

طرز تهیه پاستا با گوشت قلقلی :

نصفی از پیاز را رنده کنید و به همراه گوشت , نمک و فلفل ، با هم مخلوط کنید. سپس با دست  خوب ورز دهید و به صورت  توپ های کوچکی به اندازه یک  زیتون  در بیاورید.

تابه ای را روی حرارت کم قرار دهید و مقدار کمی روغن سبوس برنج زرین تالیا داخلش بریزید تا داغ شود. بعد گوشت قلقلی ها را داخل تابه بریزید تا با حرارت کم هم  سرخ و هم پخته شوند.

 

بعد از پخته شدن گوشت ها ، رب و روغن زیتون را به آنها اضافه کنید و اجازه دهید چند دقیقه ای رب تفت بخورد.سپس گوشت قلقلی های پخته شده را از روی حرارت بردارید.

 

نصف دیگر پیاز را خلالی کنید و به همراه هویج و روغن زیتون به مدت ۱۰ دقیقه  تفت دهید. بعد از اینکه هویج نرم شد ، جعفری خرد شده را به آن اضافه کنید و بعد از یک تفت کوتاه ، حرارت را خاموش کنید.

در همین حین ، پاستا را هم آبکش کنید.

 

سپس آرد را با کره و شیر روی حرارت کم قرار دهید و مرتب هم بزنید تا سس خودش را بگیرد.مقداری نمک و فلفل  هم به آن اضافه کنید و وقتی سس سفت تر شد، نصفی از پاستا را روی آن بریزید و مخلوط کنید .

 

پاستای مخلوط شده را با پاستای بدون سس کنار هم در ظرف بریزید و گوشت قلقلی های پخته شده و هویج و جعفری مخلوط شده را هم داخل آن را بریزید و  پاستا را سرو کنید.

 

نکات تکمیلی در مورد پاستا با گوشت قلقلی

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۲۰دقیقه

و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۲۵دقیقه میباشد .

پاستا با گوشت قلقلی را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .

همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار – میل کرد .

توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد .

روغن سبوس زرین تالیا به دلیل خلوص بالایی که دارد کمتر جذب موادمان میگردد و عطر و طعم غذا را تغییر نمیدهد

اشتراك گذاری نوشته