پیتزای تابه ای
طرز تهیه یک پیتزای تابه ای خوشمزه
اگر از طرفداران پروپاقرص پیتزا هستید و دلتون میخواهد این خوشمزه را در خانه تهیه کنید و از شانس بد فر هم ندارید ، نگران نباشید پیتزا را بدون فر هم میتوانید تهیه کنید. پیتزا تابه ای یکی دیگر از روش های پخت پیتزا است و به راحتی میتوانید در خانه انواع پیتزا ها را داخل تابه درست کنید و از خوردنش لذت ببرید.پیتزا قارچ و گوشت ، پیتزا سبزیجات ، پیتزا مرغ ، پیتزا استیک از خوشمزه ترین و سالم ترین پیتزا ها هستند که در خانه و به کمک تابه به راحتی و خیلی سالم تر تهیه می شوند.
مواد لازم برای تهیه خمیر پیتزا تابه ای :
آرد:یک و نیم پیمانه
تخم مرغ:یک عدد
ماست :۱/۲ پیمانه
بکینگ پودر: یک قاشق چایخوری
نمک :یک قاشق چایخوری
روغن سبوس برنج زرین تالیا :دو قاشق غذاخوری
مواد لازم برای روی خمیر:
گوشت چرخ کرده :۲۰۰ گرم
قارچ:۱۰۰ گرم
پیاز: یک عدد
فلفل دلمه ای:یک عدد
سس گوجه فرنگی:به اندازه کافی
پنیر پیتزا: به اندازه کافی
کالباس و سوسیس در صورت تمایل:به مقدار دلخواه
نمک، فلفل و آویشن:به مقدار کافی
طرز تهیه پیتزا تابه ای :
مرحله اول:
برای درست کردن این پیتزا ی خانگی ابتدا پیاز را به صورت نگینی خرد کنید و در مقداری روغن سبوس برنج داغ شده تفت دهید.
وقتی رنگ پیاز ها طلایی شد گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کنید و به همراه پیاز تفت دهید تا جایی که رنگ گوشت تغییر کند،نمک ، فلفل و آویشن را هم در حین تفت دادن گوشت به آن اضافه کنید.
فلفل دلمه ای را هم نگینی خرد کنید و به همراه قارچ های خرد شده در ظرف جداگانه ای با مقداری روغن سبوس برنج زرین تالیا تفت دهید.
همچنین اگر میخواهید از سوسیس و کالباس نیز استفاده کنید آن ها را هم در اندازه دلخواه خرد کنید و جداگانه تفت دهید.
مرحله دوم:
بعد از آماده کردن مواد پیتزا باید به سراغ خمیر آن بروید.در ظرفی تخم مرغ و ماست را با یکدیگر مخلوط کنید و خوب هم بزنید.
آرد ، نمک و بکینگ پودر را هم با هم مخلوط کنید و به همراه روغن سبوس برنج زرین تالیا به مخلوط ماست و تخم مرغ اضافه کنید.
مواد را خوب هم بزنید تا خمیری شوند. بعد با دست خمیر را خوب ورز دهید تا خمیر یکدست شوند.
مرحله سوم:
کف ماهیتابه ای را که کاملا چرب کنید و خمیر آماده شده را به صورت نازک کف آن پهن کنید.چون خمیر چسبنده است باید دستانتان را کمی چرب کنید تا خمیر به دستتان نچسبد.
سپس روی خمیر را با سس گوجه فرنگی بپوشانید.و بعد به ترتیب کمی پنیر پیتزا ، مقداری از گوشت و پیاز تفت داده شده ، قارچ ها و فلفل دلمه ای ، سوسیس و کالباس سرخ شده و در نهایت پنیر پیتزا را روی لایه آخر مواد به اندازه کافی بریزید.
مرحله چهارم:
درب تابه را ببندید و آن را روی حرارت ملایم به مدت یک ربع قرار دهید تا خمیر کاملا پخته شود. بعد درب تابه را بردارید و اجازه دهید تا پنیر های روی پیتزا کاملا آب شود و خمیر پختهتر گردد.
سپس پیتزا را از روی حرارت بردارید و بعد از چند دقیقه سرو نمایید.
نکات تکمیلی در مورد پیتزا تابه ای
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۳۰دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۳۰دقیقه میباشد .
پیتزا تابه ای را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری – میل کرد .
روغن سبوس برنج زرین تالیا به علت خلوص بالایی که دارد کمتر جذب مواد غذایی شده و طعم و عطر مواد را تغییر نمیدهد
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد .