پاستا تالیاتلی با گوجه فرنگی و مرغ

پاستا تالیاتلی با گوجه فرنگی و مرغ
(تالیاتله یا تالیاتلی (به ایتالیایی: Tagliatelle) نوعی پاستای نوارپاستا تالیاتلی با گوجه فرنگی و مرغ
(تالیاتله یا تالیاتلی (به ایتالیایی: Tagliatelle) نوعی پاستای نواری شکل تخم‌مرغی مربوط به ناحیهٔ امیلیا-رومانیا در شمال ایتالیاست که بلند، تخت و باریک بوده و پهنایی در حدود ۵ میلی‌متر[۱] دارد. این پاستا از نظر ظاهری شبیه به فتوچینی است ولی ۲ میلی‌متر از آن باریکتر است.
برای تهیه پاستا تالیاتلی با گوجه فرنگی و مرغ، پاستا را در آب نمک‌دار بجوشانید و آبکش کنید. مرغ را سرخ کرده و به آن سیر، گوجه‌فرنگی (گیلاسی یا معمولی)، رب گوجه‌فرنگی و ادویه‌جات اضافه کنید. پس از پختن مرغ و گوجه‌ها، سس را با پاستای آبکش شده مخلوط کنید و با پنیر پارمزان و ریحان تازه سرو نمایید.

مواد لازم
تالیاتلی: ۲۵۰ تا ۳۰۰ گرم
مرغ: ۲۰۰-۳۰۰ گرم (سینه‌ی مرغ خرد شده یا گوشت چرخ کرده)
گوجه فرنگی: چند عدد گوجه گیلاسی یا ۲-۳ عدد گوجه فرنگی معمولی
پیاز: ۱ عدد متوسط
سیر: ۲-۳ حبه
رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
روغن سبوس برنج زرین تالیا به مقدار لازم
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، آویشن به مقدار لازم
ریحان تازه: چند برگ
پنیر پارمزان (اختیاری): برای سرو
طرز تهیه
۱. پختن پاستا:
پاستا را در قابلمه با آب در حال جوش و کمی نمک به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه بپزید تا نرم شود. سپس آبکش کرده و کنار بگذارید.
۲. آماده کردن سس:
در یک ماهیتابه، کمی سبوس برنج زرین تالیا بریزید و پیاز خرد شده را تفت دهید تا نرم شود. سپس سیر له شده را اضافه کنید.
۳. اضافه کردن مرغ:
تکه‌های مرغ را اضافه کرده و سرخ کنید تا رنگشان عوض شود.
۴. اضافه کردن گوجه‌فرنگی:
گوجه‌فرنگی‌های خرد شده (یا گوجه گیلاسی‌ها) و رب گوجه‌فرنگی را اضافه کنید.
۵. اضافه کردن ادویه و ریحان:
نمک، فلفل، زردچوبه و آویشن را اضافه کنید. برگ‌های ریحان را هم در همین مرحله اضافه کنید.
۶. مخلوط کردن مواد:
اجازه دهید سس به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه بپزد و کمی جا بیفتد.
۷. سرو کردن:
سس گوجه و مرغ را به پاستای آبکش شده اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. پاستا را با پنیر پارمزان رنده شده و برگ‌های تازه ریحان تزئین و سرو کنید.
در پایان می توانید روی غذا را پنیر رنده شده یا پنیر پارمسان بپاشید . اگر هم می خواهید غذا رژیمی باشد از پنیرها صرفنظر کنید واز جعفری برای تزیین و طعم دادن به غذا استفاده کنید.
ی شکل تخم‌مرغی مربوط به ناحیهٔ امیلیا-رومانیا در شمال ایتالیاست که بلند، تخت و باریک بوده و پهنایی در حدود ۵ میلی‌متر[۱] دارد. این پاستا از نظر ظاهری شبیه به فتوچینی است ولی ۲ میلی‌متر از آن باریکتر است.
برای تهیه پاستا تالیاتلی با گوجه فرنگی و مرغ، پاستا را در آب نمک‌دار بجوشانید و آبکش کنید. مرغ را سرخ کرده و به آن سیر، گوجه‌فرنگی (گیلاسی یا معمولی)، رب گوجه‌فرنگی و ادویه‌جات اضافه کنید. پس از پختن مرغ و گوجه‌ها، سس را با پاستای آبکش شده مخلوط کنید و با پنیر پارمزان و ریحان تازه سرو نمایید.

مواد لازم
تالیاتلی: ۲۵۰ تا ۳۰۰ گرم
مرغ: ۲۰۰-۳۰۰ گرم (سینه‌ی مرغ خرد شده یا گوشت چرخ کرده)
گوجه فرنگی: چند عدد گوجه گیلاسی یا ۲-۳ عدد گوجه فرنگی معمولی
پیاز: ۱ عدد متوسط
سیر: ۲-۳ حبه
رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
روغن سبوس برنج زرین تالیا به مقدار لازم
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، آویشن به مقدار لازم
ریحان تازه: چند برگ
پنیر پارمزان (اختیاری): برای سرو
طرز تهیه
۱. پختن پاستا:
پاستا را در قابلمه با آب در حال جوش و کمی نمک به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه بپزید تا نرم شود. سپس آبکش کرده و کنار بگذارید.
۲. آماده کردن سس:
در یک ماهیتابه، کمی سبوس برنج زرین تالیا بریزید و پیاز خرد شده را تفت دهید تا نرم شود. سپس سیر له شده را اضافه کنید.
۳. اضافه کردن مرغ:
تکه‌های مرغ را اضافه کرده و سرخ کنید تا رنگشان عوض شود.
۴. اضافه کردن گوجه‌فرنگی:
گوجه‌فرنگی‌های خرد شده (یا گوجه گیلاسی‌ها) و رب گوجه‌فرنگی را اضافه کنید.
۵. اضافه کردن ادویه و ریحان:
نمک، فلفل، زردچوبه و آویشن را اضافه کنید. برگ‌های ریحان را هم در همین مرحله اضافه کنید.
۶. مخلوط کردن مواد:
اجازه دهید سس به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه بپزد و کمی جا بیفتد.
۷. سرو کردن:
سس گوجه و مرغ را به پاستای آبکش شده اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. پاستا را با پنیر پارمزان رنده شده و برگ‌های تازه ریحان تزئین و سرو کنید.
در پایان می توانید روی غذا را پنیر رنده شده یا پنیر پارمسان بپاشید . اگر هم می خواهید غذا رژیمی باشد از پنیرها صرفنظر کنید واز جعفری برای تزیین و طعم دادن به غذا استفاده کنید.

اشتراك گذاری نوشته