غذای فرانسوی با سیب زمینی

غذای فرانسوی با سیب زمینی

سیب زمینی فرانسوی جزو غذاهای مکمل محسوب می‌شود که معمولاً آن را در کنار سایر غذاها تهیه می‌کنند و عطر و بوی دل انگیزی دارد و خیلی هم سریع تهیه می شود.

 

در ادامه مواد لازم برای تهیه سیب زمینی فرانسوی را مشاهده می کنید

مواد لازم برای تهیه سیب زمینی فرانسوی تنوری

سیب زمینی : ۸۰۰ گرم

 

پیاز : ۴۰۰ گرم

 

پنیر پارمسان : به میزان لازم

 

سیر رنده شده :۳ حبه

 

کره : یک قالب

 

جعفری : یک دسته کوچک

 

عصاره مرغ : یک عدد

 

ادویه : به مقدار دلخواه

 

روغن زیتون : به اندازه لازم

 

نمک و فلفل سیاه : به مقدار کافی

طرز تهیه سیب زمینی فرانسوی تنوری

به منظور تهیه سیب زمینی به روش فرانسوی باید اول فر را روی دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت قرار داده و روشن کنید تا فضای داخلی فر گرم شود.

 

سپس سیب زمینی ها را شسته و پوست آنها را بگیرید و به صورت حلقه ای برش بدهید. پس از آن باید پیازها را پوست کنده و به صورت خلالی خرد کنید.

 

جعفری را هم از شاخه جدا کرده و بشویید و به صورت ریز خرد کنید.

 

سپس یک ظرف نسوز انتخاب کرده و کمی روغن زیتون درون آن بریزید و سیب‌زمینی هایی که به صورت حلقه ای برش داده بودید را به شکل لایه هایی درون ماهیتابه قرار دهید و لابلای آنها هم جعفری، پیاز و سیر خردشده بگذارید و بعد از هر لایه کمی نمک و فلفل بپاشید و بر روی هر لایه پنیر پارمسان هم رنده کنید.

 

حالا باید عصاره مرغ را در کمی آب جوش حل کرده و روی سیب زمینی ها بریزید و در نهایت یک قالب کره روی سیب زمینی ها بمالید و با کمک فویل روی ظرف را کاملا بپوشانید و حدود ۴۵ دقیقه درون فر گرم شده قرار بدهید.

 

بعد از اینکه سیب زمینی ها تنوری شدند آنها را از فر بیرون آورده و روکش روی ظرف را بردارید و باز هم در قسمت پایینی فر بگذارید تا ۴۰ دقیقه در همان حال بپزد که کاملاً روی آن طلایی شود.

 

حالا می توانید آن را از فر بیرون آورده و با انواع سس دلخواه سرو کرده و نوش جان کنید.

اشتراك گذاری نوشته