شربت لیموناد رزماری
مواد لازم
شاخه رزماری ۲ عدد
۱ پیمانه آب لیمو ترش
۳/۴ پیمانه شکر
۲ عدد پوست لیمو ترش
۴ تا ۶ پیمانه آب گاز دار
مراحل تهیه
مرحله ۱
آب لیموترش و شکر را درون شیرجوش با هم مخلوط کنید و روی حرارت ملایم بگذارید تا بجوشند. آن را دایم هم بزنید تا شکر کاملا در آب لیمو حل شود.
مرحله ۲
پوست لیموترش و ساقه های رزماری را اضافه کرده و روی حرارت هم بزنید.
از روی حرارت برداشته و پس از سرد شدن، یک شب تا صبح در یخچال بگذارید.
این لیموناد را از صافی عبور داده و با ساقه رزماری تزئین و سرو کنید.
نوش جان 🌹