بروسکتا یک نوع پیش‌ غذای ایتالیایی است که بیشتر در نواحی مرکز ایتالیا تهیه می‌شود. بروسکتا پیش‌غذایی است که به دلیل تردی و طعم نان برشته و سیر آن طرفداران فراوانی دارد، این پیش غذا به راحتی و سریع حاضر شده و برای تهیه آن به مواد اولیه کمی نیاز دارید. بروسکتا در کنار انواع غذاهای اصلی سرو می‌شود. برای تهیه این اسنک خوشمزه به مواد زیر نیاز داریم.

مواد لازم بروسکتا

گوجه فرنگی :۴ عدد درشت

روغن سبوس برنج زرین تالیا :به مقدار لازم

ریحان تازه خرد شده :۱۰۰ گرم

جعفری تازه خرد شده :۱۰۰ گرم

پنیر پارمزان یا موتزارلا :۳۰۰ گرم

سیرله شده:۵ حبه

آویشن :۱ قاشق غذاخوری

پیازچه:۱۰۰ گرم

نمک و فلفل :به مقدار لازم

نان تست یا نان باگت کلفت :۱۰ برش

طرز تهیه بروسکتا

فر را قبل از شروع کار با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۶ درجه فارنهایت روشن کنید تا گرم شود.

گوجه فرنگی و پیازچه را ریز خرد کنید و به آن روغن سبوس برنج زرین تالیا ، آویشن ، جعفری، ریحان، نمک و فلفل اضافه کنید و مواد را خوب هم بزنید.

 

در صورت استفاده از نان باگت ،آن ها را به قطر ۲ سانتیمتر و به شکل اریب برش بزنید.

 

با یک برس زیر و روی نان ها را با روغن سبوس برنج زرین تالیا چرب کنید و سیر های له شده را روی نان ها بمالید.

 

نان ها را در سینی فر بچینید و از مخلوط آماده شده گوجه فرنگی روی نان ها بریزید و بعد روی آنها پنیر پارمزان رنده شده بریزید.

 

سینی فر را داخل فر قرار دهید و بگذارید تا نان ها به مدت ۱۰ دقیقه برشته شوند.

 

بروسکتاها را با چند برگ ریحان تزئین کنید.

 

نکته :

 

ریحان ایتالیایی یا بازیل عطر و بوی بهتری دارد که در صورت در دسترس بودن حتماً از این نوع ریحان استفاده نمایید .

 

برای تهیه بروسکتا از میتوان از ژامبون، حبوبات، پنیر خامه ای، پنیر فتا و انواع سبزیجات استفاده کرد.

اشتراك گذاری نوشته