کیک پیتزا

طرز تهیه کیک پیتزا هیجان انگیز

کیک پیتزا یکی از خوشمزه ترین غذاها می باشد که در واقع همان پیتزای معمولی است که به شکل کیک تهیه می شود و حجم بیشتری دارد.ضمن اینکه بسیار جذاب و هیجان انگیز است.کیک پیتزا از لایه های خمیر و مواد پیتزا بیشتری تهیه شده و روی هم قرار می گیرد و مانند یک کیک داخل قالب تهیه می شود.اگر میخواهید در میان انواع پیتزاهایی که وجود دارد یک نوع متفاوت تری را امتحان کنید ما به شما پیشنهاد کیک پیتزا را میدهیم و مطمئنیم که بچه ها و خانواده بشدت از این غذا استقبال می کنند.

مواد اولیه خمیر پیتزا:

تخم مرغ:۱ عدد

آرد:۳ الی ۳/۵ پیمانه

آب:۱ پیمانه

خمیر مایه:۳ قاش غذاخوری

روغن سبوس برنج زرین تالیا :۶ قاشق چایخوری

نمک :۱ قاشق چایخوری

شکر :۴ قاشق چایخوری

مواد اولیه پیتزا

سیب زمینی :۴ عدد

کالباس :۲۰۰ گرم

گوشت چرخ کرده:۲۰۰ گرم

فلفل دلمه ای :۳ عدد

قارچ :۱۵ عدد

پنیر پیتزا :به مقدار لازم

پیاز:۱ عدد خرد شده

ذرت:مقداری

نمک ، فلفل و زرد چوبه :به میزان کافی

سس گوجه:به اندازه کافی

روش تهیه:

مرحله اول:

برای درست کردن کیک پیتزا ابتدا باید خمیر آن را آماده کنیم و برای درست کردن خمیر داخل ظرفی آب و یک قاشق چایخوری شکر را با خمیرمایه ، با هم مخلوط کنید و بگذارید تا ۱۰ دقیقه ای بماند و به عمل بیاد.

 

مرحله دوم:

در ظرفی دیگر تخم مرغ را با روغن سبوس برنج زرین تالیا، نمک و باقی مانده شکر مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا مواد یکدست شوند.

 

مرحله سوم:

سپس خمیرمایه به عمل آمده را با چند قاشق آرد مخلوط کنید و به ظرف تخم مرغ اضافه کنید. بقیه آرد را هم کم کم اضافه کنید و با دست خوب ورزدهید.

کاسه بزرگی را چرب کنید و خمیر را داخل آن بگذارید و رویش را بپوشانید تا یکساعتی استراحت کند.

 

مرحله چهارم:

کالباس را خرد کنید.سیب زمینی را به صورت خلالی خرد کنید و بعد در روغن سبوس برنج زرین تالیا سرخ کنید.

 

فلفل دلمه ای و قارج را هم خرد کنید و با روغن سبوس برنج خیلی کم تفت دهید .

 

پس از آن پیاز خرد شده را داخل تابه ای با مقداری روغن سبوس برنج زرین تالیا تفت دهید و بعد از کمی طلایی شدن گوشت را به آن اضافه کنید و تفت دهید.

 

در حین تفت دادن گوشت مقداری به آن نمک ، فلفل و زردچوبه بپاشید و هم بزنید تا گوشت سرخ شود.

 

مرحله پنجم:

 

قالب ها را چرب کنید .خمیر را روی سطح صاف و آرد پاشی شده به کمک وردنه پهن کنید و داخل قالب های چرب شده بزارید و روی آن سس بمالید.

 

مرحله ششم:

 

سپس یک لایه کالباس و بعد به ترتیب مقداری پنیر پیتزا،سیب زمینی،پنیر،قارچ،پنیر،فلفل دلمه ای،پنیر،گوشت و بعد چند دانه ذرت بچینید.

مرحله آخر:

در آخر هم روی آنها پنیر بریزید .لبه های خمیر را به سمت داخل فر تا بزنید تا لبه کیک برجسته شود.

قالب رابه مدت ۲۵ دقیقه داخل فر گرم شده با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد قرار دهید تا کیک پیتزا بپزد.

اشتراك گذاری نوشته