چوروس سیب زمینی
چوروس سیب زمینی یکی از پیش غذاهای خوشمزه بین المللی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود. اگر پیش غذاهایی مثل سیب زمینی تنوری و سیب زمینی سرخ شده را می پسندید، مطمئنا از طعم این پیش غذای خوشمزه نیز لذت خواهید برد. البته چوروس سیب زمینی به دلیل اینکه یک پیش غذای سوخاری به همراه سس پنیر است می توانید از آن به عنوان یک غذای کامل نیز استفاده کنید، چون دارای کالری بالایی می باشد.
مواد لازم :
سیب زمینی ۳۳ عدد متوسط
تخم مرغ ۳ عدد
پنیر پارمزان ۱۰۰ گرم
آرد برنج ۱ لیوان
نمک ۱ قاشق چایخوری
مواد لازم سس پنیر
خامه ترش ۲۰۰ میلی لیتر
پنیر خامه ای ۱ قاشق غذاخوری
نمک ½ قاشق چایخوری
پنیر موزارلا ۲۰۰ گرم
دستور پخت چوروس سیب زمینی
مرحله اول
برای تهیه چوروس سیب زمینی مجلسی ابتدا سیب زمینی ها را تمیز می شوییم و داخل یک قابلمه مناسب قرار می دهیم، سپس تا یک بند انگشت سطح روی سیب زمینی ها آب می ریزیم و روی حرارت ملایم می گذاریم تا آبپز شوند.
مرحله دوم
حالا سیب زمینی ها را در آبکش قرار می دهیم تا خنک شوند، سپس پوست روی آن ها را می گیریم و در کاسه ای قرار می دهیم. در ادامه سیب زمینی ها را با گوشت کوب به طور کامل له می کنیم و کنار می گذاریم.
مرحله سوم
در این مرحله تخم مرغ ها را یکی یکی می شکنیم و در صورت سالم بودن به سیب زمینی اضافه می کنیم و آرد برنج و پنیر پارمیزان رنده شده را نیز به مواد می افزاییم و کاملا مواد را زیر و رو می کنیم تا مایه یکدستی داشته باشیم.
مرحله چهارم
سپس کف یک سینی مناسب را چرب می کنیم و یا درون آن کاغذ روغنی قرار می دهیم. در ادامه مایه چوروس را داخل یک قیف یک بار مصرف می ریزیم و ماسوره شیرینی بامیه را روی قیف قرار می دهیم.
در این مرحله مایه چوروس را به اندازه ۳ تا ۵ سانتی متر روی سینی قیف می زنیم، سپس سینی را به مدت ۳۰ دقیقه تا یک ساعت داخل فریزر قرار می دهیم تا مواد قیف زده نیمه فریز شده و حالت ظاهری خود را حفظ کنند.
مرحله ششم
پس از گذشت زمان استراحت مایه، فر را روشن می کنیم و روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار می دهیم تا گرم شود. سینی را از فریزر بیرون می آوریم و کره را آب می کنیم و با قلم داخل آن می زنیم و روی چوروس ها می کشیم.
مرحله هفتم
سپس سینی را داخل فر قرار می دهیم تا به مدت ۲۰ دقیقه بپزند. برای تهیه سس خامه ترش،پنیر خامه ای را داخل قابلمه ای می ریزیم و روی حرارت ملایم می گذاریم و کمی هم می زنیم تا داغ شود و بعد پنیر موزارلا را به آن اضافه می کنیم
مرحله هشتم
سپس آرام هم می زنیم تا پنیر ها آب شود و سس به غلظت مطلوب برسد و در آخر کمی نمک به سس اضافه می کنیم و قابلمه را از روی حرارت بر می داریم و سس را در ظرف مورد نظرمان می ریزیم و چوروس ها را در بشقابی می چینیم و همراه با سس نوش جان کنید.