پاستا با مرغ و نخودفرنگی

پاستا با مرغ و نخودفرنگی
پاستا با مرغ و نخودفرنگی یک غذای بسیار خوشمزه و سالم ، خصوصا برای وعده غذایی شام ، می باشد ، که می توان آن را به صورت سرد نیز میل کرد .
پاستا با مرغ و نخودفرنگی
برای تهیه پاستا با مرغ و نخودفرنگی ، می‌توانید از دستور زیر استفاده کنید.
مواد لازم برای تهیه پاستا با مرغ
پاستا: ۲۵۰ گرم
سینه مرغ: ۳۰۰ گرم
نخود فرنگی: ۱ پیمانه (می‌توانید از نخود کنسرو شده یا تازه استفاده کنید)
پیاز: ۱ عدد (خرد شده)
سیر: ۲ حبه (له شده)
روغن سبوس برنج زرین تالیا: ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل: به مقدار لازم
ادویه‌های دلخواه: مانند پاپریکا یا ایتالیایی
خامه: ۱/۲ پیمانه (اختیاری)
پنیر پارمزان: برای سرو (اختیاری)
طرز تهیه پاستا با مرغ و نخودفرنگی
پخت پاستا :

در یک قابلمه آب را به جوش آورده و پاستا را به آن اضافه کنید.
طبق دستور روی بسته، معمولاً حدود ۸ تا ۱۰ دقیقه بپزید تا نرم شود.
در ۲ دقیقه آخر، نخود فرنگی را به آب جوش اضافه کنید.
آماده‌سازی مرغ :

در یک تابه، روغن سبوس برنج زرین تالیا را گرم کنید و پیاز خرد شده را به آن اضافه کنید.
پیاز را تفت دهید تا طلایی شود، سپس سیر را اضافه کنید و کمی دیگر تفت دهید.
تکه‌های مرغ را به تابه اضافه کنید و بگذارید تا کاملاً پخته و طلایی شوند.
ترکیب مواد :

پس از پخت پاستا و نخود فرنگی، آن‌ها را آبکش کرده و به تابه مرغ اضافه کنید.
عصاره لیمو، نمک و فلفل را اضافه کرده و همه مواد را به خوبی مخلوط کنید.
سرو کردن :

پاستا را در ظرف سرو قرار دهید و با جعفری تازه تزئین کنید.
می‌توانید آن را با پنیر پارمزان رنده شده نیز سرو کنید.
این پاستا با طعم لذیذ و ترکیب پروتئین‌های مرغ و نخود، یک وعده غذایی سالم و مقوی خواهد بود. نوش جان!

اشتراك گذاری نوشته