فریکادله کتلت
فریدکادله یکی از غذاهای ساده و خوشمزه آلمان و دانمارک است که با مواد مختلفی تهیه میشود.
مواد لازم فریکادله کتلت برای ۴ نفر
گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
جو پرک ۵۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
پیاز ۲ عدد
سس خردل ۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کاغی
پاپریکا، زردچوبه و روغن سبوس برنج زرین تالیا به مقدار کافی
طرز تهیه
مرحله اول
برای تهیه فریکادله خوشمزه و ساده در ابتدای کار پیاز را نگینی خرد کرده و در ظرف مناسبی بریزید سپس گوشت چرخ کرده را به همراه تخم مرغ و پرک جو اضافه کنید و مواد را با هم مخلوط کنید.
مرحله دوم
در این مرحله سس خردل را به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه، پاپریکا و زردچوبه به کاسه اضافه کنید و مواد را با هم مخلوط کنید تا کاملاً یکدست شوند. بعد روی کاسه رو سلفون میکشیم و داخل یخچال می ذاریم.
مرحله سوم
بعد از یک ساعت کاسه حاوی سس فریکادل را از یخچال خارج می کنیم. بعد تابه مناسبی را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و مقداری روغن سیوس برنج زرین تالیا اضافه می کنیم سپس زمان می دهیم تا روغن سبوس برنج خوب داغ شود.
مرحله چهارم
در این مرحله از مخلوط فریکادله به اندازه یک نارنگی برداشته و به شکل گرد مانند کتلت در میآوریم و در روغن سبوس برنج داغ می گذاریم و اجازه می دهیم سرخ شود. بعد از اینکه یک طرف فریکادله سرخ شد، آن را برمی گردانیم.
مرحله پنجم
همه فریکدله ها را به همین صورت شکل می دهیم و سرخ می کنیم. بعد از اینکه دو طرف فریکادله کاملاً سرخ شد از ماهیتابه خارج می کنیم و روی حوله می گذاریم تا روغن اضافی آنها گرفته شود.
مرحله ششم
در صورت تمایل می توانیم در تابه مقداری گوجه فرنگی کامل یا نصف شده بچینیم تا در کنار فریکادل سرخ شود. در آخر فریکادله را در ظرف مورد نظر می چینیم و با نان یا برنج سرو می کنیم.