شربت عسل، گلاب و زعفران
طبیعت گلاب گرم است و مقوی معده، قلب، کبد و اعصاب بوده و آرامبخشی قوی به حساب می آید. به همین دلیل است که قدیمی ترها مصرف گلاب را در روزهای سخت و پرتنش لازم می دانستند. این مایع خوشبو و معطر تا حدودی تحریک کننده جریان خون بوده و بافت پوست را به تولید سلول های جدید تحریک می کند.
طبیعت:
از نظر طب سنتی ایران عسل و گلاب طبیعتی گرم و تر و زعفران طبیعتی گرم و خشک دارد.
خواص:
۱- این نوشیدنی سطح انرژی و ایمنی بدن را بالا می برد.
۲- این شربت به علت خواص گلاب احساس آرامش و آسودگی را در شما به وجود می آورد.
۳- این نوشیدنی به علت وجود زعفران دم کرده، نشاط اور است.
۴-به علت وجود آنتی اکسیدان بالا درعسل این نوشیدنی ضد پیری است.
۵-این نوشیدنی سرشار از آنتی اکسیدان است و بر اساس تحقیقات پزشکی ثابت شده است که مواد آنتی اکسیدان موجود در زعفران دارای خواص ضد سرطان است.
موارد منع مصرف:
خوردن این شربت به علت وجود زعفران در آن برای خانم های باردار توصیه نمی شود.
طرز تهیه شربت عسل گلاب و زعفران:
دو قاشق غذاخوری عسل را با نصف لیوان گلاب کاملا مخلوط کنید و زعفران (دم کرده) به میزان دلخواه به آن اضافه کنید، سپس نصف لیوان آب خنک به آن اضافه کرد و در لیوان مناسب سرو و نوش جان کنید. (دقت داشته باشید که از مصرف زیاد زعفران در این نوشیدنی خودداری کنید)