سرماست گوسفندی( توک)

سرماست گوسفندی( توک)

سلیقه غذایی ما ایرانی ها با ماست میانه خوبی دارد و اکثر ایرانی ها در وعده های غذایی خود از آن استفاده می کنند، علاوه بر آن عشایر در وعده صبحانه خود نیز حتما از محصولاتی بر پایه ماست استفاده می کنند. به همین دلیل تهیه ماست طبیعی تازه در انواع مختلف آن که سالم و کاملا ارگانیک باشد، اهمیت بسیاری دارد.

سرماست محلی:

از محصولات لبنی بسیار خوشمزه بر پایه ماست که می توان در وعده صبحانه خود از آن ها استفاده کرد و علاوه بر طعم بی نظیرشان، بسیار مقوی می باشند، ماست چکیده و سرماست گوسفندی( توک) می باشد که سرشار از کلسیم هستند و خواص بسیاری برای بدن دارند.

ماست بعد از مدتی که از تولیدش گذشت، یک لایه نازک از چربی روی آن می بندد که چربی به دست آمده از ماست است و طعمی از ماست را با خود دارد و کمی ترش مزه است. عشایر این لایه را از روی ماست جدا کرده و روی هم میگذارند و کمی آب ماست اضافه ی آن را گرفته و به عنوان توک از آن در وعده صبحانه ی خود استفاده می کنند.

خواص سرماست گوسفندی( توک):

سر ماست محلی اصل دارای ویتامینB ، پروتئین، کلسیم، منیزیم، فسفر،روی و املاح مفیدی است که فواید بسیاری برای بدن دارد و به سلامتی روده ها بسیار کمک می کند. علاوه برآن چربی سرماست از ماست بیشتر است.

از دیگر فواید سرماست گوسفندی می توان رفع یبوست، کاهش چربی خون، افزایش اشتها، سلامت دهان و دندان، پیشگیری از پوکی استخوان، سلامت مو و… را نام برد.

منبع : محلی شاپ

اشتراك گذاری نوشته