خورشت آلو اسفناج با مرغ
طرز تهیه خورشت آلو اسفناج با مرغ
مواد لازم برای تهیه خورش اسفناج با مرغ
مرغ نصف یک عدد
روغن سبوس برنج زرین تالیا یک قاشق غذاخوری
آلو بخارابه مقدار لازم
آب دو لیوان
سیر خرد شدهدو حبه
زردچوبه، نمک، فلفل و ادویهبه مقدار لازم
پیازیک عدد
اسفناج یک کیلوگرم
گردوی رنده شده۱۵۰ گرم
طرز تهیه خورش اسفناج با مرغ
مرحله اول
مرغ را بشویید سپس به تکههای متوسط خرد کنید. برحسب سلیقهتان از سینه یا ران مرغ استفاده کنید. تکههای مرغ را داخل آبکش قرار دهید تا آب آنها کاملا گرفته شود. داخل یک قابلمه مقداری روغن سبوس برنج زرین تالیا بریزید. حرارت را زیاد کنید و صیر کنید تا روغن سبوس برنج داغ شود. پیازهای خرد شده را داخل روغن سبوس برنج تفت دهید. حالا سیر رنده شده را به قابلمه اضافه کنید. نمک، فلفل و زردچوبه را به مخلوط سیر و پیاز اضافه کنید.
مرحله دوم
تکههای مرغ را اضافه کنید و تفت دهید. در قابلمه را ببندید و حرارت را کم کنید و اجازه دهید تا مرغ آب بیندازد.
مرحله سوم
اسفناجها را بشویید و داخل آبکش بریزید تا خشک شوند. سپس آنها را خرد کنید. داخل یک قابلمه دیگر، اسفناجها را بپزید تا آب آن گرفته شود. سپس به مرغ اضافه کنید (برای پخت اسفناج، لازم نیست آب به آن اضافه کنید. چون خودش آب انداخته و میپزد).
مرحله چهارم
در ادامه آلوها را با دو لیوان آب به قابلمه اضافه کنید. اجازه دهید با شعله ملایم، خورش به آرامی جا بیفتد. میتوانید برای چاشنی از مقداری آبلیمو یا آبغوره هم استفاده کنید.
مرحله پنجم
۲۰ دقیقه مانده به آن که قابلمه را از روی حرارت بردارید و خورش را سرو کنید، گردوهای رنده شده را اضافه کنید. گردوی خرد شده رمز خوشمزگی خورش شما است. چون هم طعم آن را بینظیر میکند، هم باعث روغن انداختن خورش میشود.
بعد از ۲۰ دقیقه خورش آماده است. در ظرف مناسب کنار برنج سرو کرده و نوش جان کنید.